در این آموزش قصد داریم قابلیت brake function از تایمرهای advanced میکروکنترلرهای STM32 رو با هم بررسی کنیم. ببینیم این ویژگی اصلا چی هست، کاربردش کجاست و چطوری باید فعالش کرد و ازش استفاده کرد!
در این آموزش قصد داریم با هم ویژگی dead time یا زمان مرده رو در تایمرهای stm32 با هم بررسی کنیم. در گام اول مفهوم این ویژگی رو بفهمیم، بدونیم کاربردهاش کجاست و اصلا چجوری اون رو تنظیم کنیم! با ما همراه باشید!
در این آموزش با هم قصد داریم درایور پروگرامر st-link رو بر روی سیستم کامپیوتر خودمون نصب کنیم تا بتونیم از این پروگرامر برای برنامه ریزی کردن میکروکنترلرهای خودمون استفاده کنیم
در این آموزش با استفاده از قابلیت SWV قصد داریم trace کردن متغیرهای خودمون رو به صورت real time انجام بدیم و در نهایت به صورت گرافیکی اون ها رو نمایش( plotting data) بدیم.
در این جلسه قصد داریم با هم کتابخانه LDC کاراکتری برای میکروکنترلر STM32 رو با هم آموزش ببینیم و یاد بگیریم چجوری میشه یک LCD کاراکتری رو با این کتابخونه در STM32 راه اندازی کرد
در این جلسه قصد داریم استفاده از حافظه FLASH میکروکنترلر STM32 به عنوان حافظه EEPROM رو آموزش ببینیم و یاد بگیریم چطور میتونیم متغیرهای خودمون رو در حافظه فلش میکرو ذخیره کنیم تا حتی با قطع تغذیه داده های ما از دست نره.